Werk slim: werk samen!

Wat als u tijdelijk even meer capaciteit had?

De tijden zijn veranderd, we hebben een stevige economische crisis achter de rug en ook de bouwwereld is daardoor niet meer hetzelfde. Van zowel grote als kleine bedrijven wordt veel meer verwacht. Extra aandacht voor klanten en projecten is de manier om het hoofd boven te houden. Dat maakt het werk niet alleen leuker, maar ook omvangrijker. Er is plotseling meer tijd  gemoeid met een project, hierdoor besluiten veel bedrijven zich meer te focussen op hun specialismen zoals: ontwerpen, bouwbegeleiding, calculaties of misschien advies over duurzaam(er) bouwen.

Op de BouwTak Tekenkamer geloven wij in de kracht van samenwerking.Staal Voor alle bedrijven waar de focus niet (meer) op het tekenwerk ligt is er nu de BouwTak Tekenkamer!

Als tekenkamer focussen wij ons puur op tekenwerk, uw tekenwerk. Wij nemen het tekenwerk uit handen, waardoor u meer tijd heeft om uw eigen uitblinkers in de schijnwerpers te zetten. En wat u zelf niet kunt of waar u geen tijd voor heeft nemen wij over, volledig afgestemd op het projectbudget. U wordt persoonlijk en gericht geholpen, daarbij wordt het project uitgevoerd naar uw verwachtingen, eisen en in uw eigen huisstijl.

En een samenwerking gaat twee kanten op dus als er bij ons iets binnen dat in uw straatje valt, dan hopen wij dat wij bij u mogen aankloppen. Tot die tijd nemen wij graag het voortouw en houden wij ons daarbij vast aan een van onze motto’s:

“…Wij hebben geen concurrenten, alleen collega’s en klanten…”

Kijk eens rond naar wat wij te bieden hebben, of reserveer een kopje koffie en dan praten wij samen over de mogelijkheden binnen uw project.

Samen sterker, samen wijzer en samen groter!