Diensten

Openheid van zaken, dáár houden wij van!

Onze tekenkamer levert alle vormen van bouwkundig tekenwerk, voor elke fase van de bouw. En dit doen wij met een scherp oog op uw projectbudget.Op verzoek kunnen wij het tekenwerk vervaardigen in uw eigen tekenstijl, welke wij dan imiteren met uw huisstijl. Maar naast tekenen zijn wij ook inzetbaar voor het presenteren van projecten. 

Wij leveren o.a.:

Om van te voren vast duidelijk te zijn willen wij u graag laten weten dat: Uw bedrijf blijft met logo en gegevens op de tekeningen staan, wel maken wij graag kenbaar dat het tekenwerk door ons gemaakt is door toevoeging van ons logo. Op speciaal verzoek kan dit achterwegen gelaten worden.
Alle ruwe bestanden worden beschikbaar gesteld aan u en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

De kosten van een project worden gebaseerd op:

  • Offerte: Wij bekijken het project, de aanwezige, en benodigde informatie en op basis daarvan maken wij een offerte.
  • Uren: We zijn inzetbaar tegen een vooraf vastgesteld uurtarief en lichten u tijdig in wanneer het uren quotum in zicht komt.
  • Budgetlink: Samen met u bespreken wij de mogelijkheden binnen het beschikbare budget.

Factureren doen wij na de levering van het tekenwerk, bij lang lopende projecten factureren wij in meerdere termijnen. Daarbij hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Van nieuwe klanten wordt een aanbetaling verwacht, gebaseerd op het verwachtte totaalbedrag.

Hoewel wij graag soepel zijn, willen wij u graag vragen om bij grote wijzigingen of meerdere wijzigingsrondes rekening te houden met extra kosten voor de opdrachtgever.

Wij willen ons graag presenteren met ons werk, dus wij zullen van (bijna) alle projecten wel een deel van een tekening in ons portfolio plaatsen. Als u bezwaar heeft tegen het plaatsen van uw project dan zullen wij alleen een deel van de tekening (zonder gegevens en locatie) op onze portfolioblog plaatsen.